Retete si articole pentru un stil de viata sanatos.

Ce se petrece cu adevarat – Simptome de Transmutare/ Înălțare – 2015

De mai multi ani vorbim de o transformare a Planetei Pamant, adica ea fiind o entitate Vie, se observa o ridicare a Constiintei Planetare la un nivel (dimensiune/frecventa) mai inalta.

S-au mai produs in “istoria” planetei lucruri, transformari, transmutari asemenatoare, insa niciodata nu s-a produs cea ce se produce acum si de mai multi ani. Vietuitoarele planetei, fiind stransi legati(pacat ca unii au uitat), se tranforma si ei, si se transmuta si cu corpul fizic, cu tot. Unii mai repede, altii mai tarziu, fiecare vietuitoare, convietuitor, atat, cat are nevoie pentru experienta sa in acest moment, dar pana la urma acest lucru se va produce cam la toti si la toate nivelele.
Suntem intr-o anumita parte “finala” al acestei tranformari…normal ca unele dintre ele s-au produs si se produc impreuna cu alte transformari…si atrag multe altele dupa ele…Totusi, conteaza ce doreste marea “majoritate”, nu ca asta nu ar fi contat si pana acum, acum insa, in acest an…si mai ales din aceasta luna, Martie 2015, multi dintre noi am primit un “accept”, si am dat si noi un “accept” pentru ca acest eveniment sa se petreaca, chiar daca nu toate vietuitoarele planetei sunt in concordanta, sau daca aparentele inseala.
Foarte multi oameni spirituali nu cred acest lucru, prin simplul fapt ca poate ei(unii dintre ei)nu au experimentat, sau nu stiu ce au experimentat, sau pur si simplu nu sunt atat de atenti atat fizicului, cat si mentalului. Asta nu inseamna ca acest lucru nu se petrece. Foarte multi dintre noi le experimentam zilnic, in fiecare clipa in ACUM-ul nostru…

Am ajuns la o Evolutie al Constiintei de neimaginat poate de unii dintre noi, dar de la care evolutie putem sa experimentam tot ce dorim, daca ne detasam total de trecutul nostru, fie ele si alte vieti…si astfel “scapam” de karma si toate “problemele” care ne-au atras in roata vietii si a “mortii”. Suntem in momentul si la locul potrivit, orice se intampla. Trebuie sa Credem Asta!

Trebuie sa avem incredere in NOI, si sa nu ne fie Frica…Astfel putem “scapa” de indoctrinarile societatii si a vietilor pe care le-am experimentat ..insa nu trebuie sa mai facem cea ce nu dorim. Putem face, crea si experimenta tot ce dorim, suntem creatorii propriilor realitati, important este sa avem o intentie buna. Deja de ani buni unii dintre noi stiu, pentru ca au experimentat pe propriul corp, corp fizic, dar si corp energetic aceste transformari…Le-au trait intens, si din aceasta cauza nu au dubii. Aceste persoane nu sunt intr-un numar mic. Altii, au venit din alte frecvente, realitati, lumi paralele, sau oricum doriti sa le numim..ca sa ajute omenirea in acest proces.

In acest moment am ajuns din noua la o asa zisa “cotitura”..Sunt multe si au fost multe, depinzand de faptul ca noi traim fizic intr-o dimensiune de 3D, adica o frecventa mai inferioara celei in care Pamantul s-a transmutat deja, astfel si unii dintre noi, doar ca re-calibrarile nu s-au terminat inca si procesul este in plina desfasurare.

Multi stiu ca acesta face parte dintr-un experiment major si frumos, care ne ajuta in evolutia noastra nu numai pe plan liniar, ajuta defapt toata creatia acestei realitati in care suntem fizic in acest moment. Totusi fiecare experiment are un sfarsit, sau un deznodamant si aduce cu el ceva NOU, care trebuie invatat, ca sa putem evolua si mai departe si crea propriile noastre ralitati. Niciodata nu exista o limita, doar noi ne putem limita.

 

be-511555

Aceasta perioada de un ultim “sut” este defapt faza de transmutare, si este defapt un NOU INCEPUT. Este, credem cea mai grea faza si o vor experimenta doar cei care se afla deja in acest proces, altii mai tarziu..iarasi altii, care nu vor acum, poate nu vor experimenta in aceasta viata, ei poate vor alege mai departe moartea fizica – traditionala..sau altele. Suntem liberi arbitrii, insa primim ajutor si de la alti maestrii inaltati, invatatori si alte entitati si/sau alte natiuni universale care deja au trait multe si au experimentat multe din ceea ce experimentam noi ACUM. Defapt trecem printr-un proces major ALCHIMIC.

Normal ca toate transformarile energetice atrag dupa ele unele simptome..asta depinde de fiecare persoana in parte daca le simte pe toate sau doar unele…sau nu are nici o senzatie tip “simptom”.
Acum, aceste simptome pot fi si mai intense, asa cum ne apropiem de 20 Martie, cand se vor produce iarasi mai multe evenimente..nu ca si pe o data exacta, dar in aceasta perioada….
Sunt energii profunde, pentru ca Planeta, corpul energetic al planetei si multe vietuitoare au ales acest lucru sa se petreaca….pe de alta parte am fost putin si ajutati, unii chiar accelarati…

Acum nu mai suntem intr-o faza de “trezire” al constiintei, unii, sau cei mai multi…suntem deja in faza de transmutare…
Numai cu Inima si Constiinta curata si trup pur putem intra in aceasta faza, sau iesi din ea, pentru ca energiile sunt foarte puternice si daca aducem cu noi “restul” de negativitati din trecuturi nu prea putem sa ne transmutam corpul.
Toate aceste lucruri ce se petrec, le puteti gasi in toate invataturile spirituale dar si religioase daca sunteti atenti si nu mergeti pe cai pur “religioase”, sau indoctrinari. Ele au fost scrise si lasate pentru noi, ca sa stim ca acest experiment a avut/are loc si atrage dupa ea aceste lucruri, adica, avem o sansa evolutionara de experimentare al unui lucru cu totul diferit fara a mai avea nevoie de unele “invataturi” si metode de a “scapa” de Karma si moarte (3D)etc….

Haideti sa vedem aceste simptome care pot aparea in mentalul, psihicul si fizicul nostru in aceasta perioada si explicatiile, cauzele…

Sursa – prin Sabrina Reber, dar transcris, tradus si adaugate lucruri noi si de catre mine(Betty – Bio-Zone)

In primul rand sa vedem ce este Ascensiunea?
(mai multi spun ca ascensiunea = idiotenie, sau un cult New Age).
Stiati ca defapt toate invataturile spirituale, care nu au fost in concordanta cu traditiile religioase sunt denumite ..simplu..New Age..?
Totusi, nu este atat de simplu, pentru ca este vorba de cea ce traim ACUM si ea se petrece cu adevarat. Nu este un “cuvant” sau o “doctrina” ..care a fost candva spus si trait de cineva. Noi chiar traim acum acestea. Sa nu uitam ce am mai spus, ca acestea sunt mentionate si in unele invataturi, care au fost lasate, pentru ca se dorea acest experiment pentru a experimenta capacitatiile noastre proprii. Putem avea incredere in NOI? Da! Dar in Sinele mai Inalt? Da! Este defapt ceea ce suntem si nu putem Nega ceea ce Suntem!

Ascensiunea este cresterea frecvenței de energie personala. Ea apare atunci cand ne aducem straturi de “lumina” din corpul nostru spiritual sau multidimensional, in forma fizica. Asa cum integram esenta spirituala adevarata in fiinta noastra, ne vom extinde campul auric(aura), sistemul nostru de chakre si se produce activarea firelor ADN. Acest lucru ne permite sa ne mutam in stari superioare de constiinta care acceseaza o noua realitate sau dimensiune in noi insine. Sa intelegem, cand vorbim de nivel mai ridicat de constiinta, nu ne referim la ceva “MAI BUN”. Constiinta mai mare este “MAI MULT”, si nu “mai bun” si fiecare dintre noi are exact aceeasi potential de a-si activa constiinta. Constiinta mai mare inseamna o conexiune cu Sinele Nostru Superior.Ridicarea de vibratie este o alegere spirituala personala. Fiecare dintre noi are potential egal de a “urca”; dar acesta este o chestiune de proprie alegere, vointa libera si intentia de a permite.Toate sufletele in cele din urma se muta in stari mai mari/mai inalte de constiinta.

Asa cum ne ridicam vibratiile si “suim” in niveluri mai ridicate de constiinta ne putem confrunta cu unele disconforturi emotionale, mentale si fizice. Transformarea celulelor noastre, bazate pe carbon dens au o vibratie mai mica.Trecem printr-un proces alchimic de corp, minte si spirit. Asa cum “urcam”, noi transcendem karma. Tot ceea ce este pregatit pentru a fi lansat va fi adus pentru revizuire si de a aduce o schimbare in experienta noastra de viata. Relatii vechi, activitati, locuri de munca, sisteme de credinta, locul de resedinta etc … nu mai pot servi CEL MAI SUPREM BINE al nostru. Aceasta este o experienta pozitiva si va duce la o “crestere” personala extraordinara, chiar daca poate fi incomod si haotic uneori. In scopul de a “urca” trebuie sa ne deschidem pentru a schimba si intensifica unele lucruri.Toate disconforturile sunt temporare! In cele din urma, toata lumea alege sa urce/ascensioneze si sa se transmute in starile mai inalte de constiinta si se va muta intr-o stare de sanatate, armonie, bucurie, pace, abundenta spirituala, constiinta deplina si Constiinta Unitatii.

 

face-623314

Disconfort emotional

1. Pierderea identitatii. Adica o experienta de a simti, ca “NU MAI SUNT EU”

2. Noaptea Intunecata a Sufletului: asa cum vechiul moare (moartea ego-ului), se face loc pentru nasterea noului (Sinele spiritual), astfel este posibil sa apara o crestere de haos in viata de zi cu zi.. Metodele si modelele vechi pur si simplu nu mai sunt o experienta pentru noi. Cu cat puteti da drumul celui vechi, permiteti-va sa se intensifice intr-un mod nou de A GANDI. Pot aparea:Depresie, durere, tristete, pierderea identitatii si confuzie .
3. Corpul emotional poate avea o rasturnare in timpul procesului de curatare. O saptamana este posibil sa simtiti bucurie si saptamana viitoare este posibil sa simtiti furie, frica si confuzie. Puteti simti ca si cum ceva nu este in regula cu Dvs. Acesta este parte a procesului de compensare asa incat in aceasta perioada este foarte important sa nu va judecati.
4. Sensibilitate extrema, brusca la medii zgomotoase si aglomerate. In timp ce corpurile noastre energetice se schimba rapid vom dori mai mult timp singuri, in spatiul nostru sacru. Conexiunea noastra cu Pamantul si Natura se adanceste si vom incepe sa experimentam unificarea si fluxul universal al tuturor lucrurilor vii.
5. Dorinta sporita de a ne inconjura cu oameni “deschisi la minte”, oameni si relatii sanatoase. Pur si simplu nu putem tolera medii vibrationale joase, sau toxine de acest gen.
6. Iritabilitate si anxietate! Accelerarea de timp se simte, astfel ne simtim iritati.
7. Sentimente de disperare. Corpurile noastre fizice, emotionale, mentale si spirituale sunt integrate in/la energii vibrationale superioare. Lucrurile care trebuie sa fie vindecate sunt adusi la suprafata pentru noi, pentru a transcende. Comportamentele si actiunile anterioare, sau karma, sunt echilibrate intr-un ritm accelerat. Sinele nostru Inalt ne iubeste neconditionat, dar energiile noastre, corpurile noastre trebuie sa fie in echilibru … Ritmuri pulsatorii ale trecutului nostru vibreaza in aceasta perioada, si aceasta afecteaza cum ne simtim.
8. Neandemanare, senzatie de a fi Distras.
9. Cresterea dezvoltarii psihice si de constientizare. Capacitatea de a vedea dincolo de “valuri”, ne poate afecta si pot fi deranjamente emotionale, daca nu suntem obisnuiti cu adevarul realitatii. Acestea sunt abilitati naturale, care se vor intoarce la noi toti, cei care aleg sa se trezeasca si sa-si extinda constiinta . Acceptati acest proces si nu-i puneti rezistenta. Lucrati prin temerile proprii. Am castigat revenirea darurilor noastre spirituale, e timpul sa le spunem “Bun Venit”! La acestea poate ajuta sa gasiti un grup unde puteti discuta despre aceste experiente, fara ca cineva sa va judece. Unii oameni au frica extrema de unele abilitati psihice si unii simt ca aceste capacitati nu ar trebui sa fie discutate si ar trebui sa ramana un secret. Suntem in mijlocul ascensiunii planetare! Adevarul este relevant si ne intoarcem la mostenirea noastra divina! Este timpul de a impartasi aceste experiente astfel incat sa putem reduce trauma, socul si teama care apare atunci cand oamenii incep sa experimenteze adevarul .

Disconfort mental

1. Mintea noastra / egoul / intelectul va lupta pentru a se impaca cu adevarata natura a realitatii. Acesta va incerca sa se agate de vechituri si nu vrea sa schimbe sau sa modifice. Mintea poate sa inceapa sa intre in panica, sa apara sentimente ca si vina, furia, frica si frustrare.
2. Dificultate de a detine un gand clar – gandire cetoasa. Pierderea memoriei.
3. Dificultati de comunicare. Oamenii nu par sa auda sau sa inteleaga cea ce spunem.
4. Mentalul intr-o viteza mare – ardere
5. Nevoie obsesiva de a intelege ceea ce se intampla.
6. Zonarea pentru perioade lungi de timp, dorinta de a nu face nimic.

yoga-386610

Disconfort fizic

1. Experienta de a simti Energie electrica si termica intens care trece prin corp. Corpul este “ales” de a transporta in frecvente mai mari. Experiente Kundalini.
2. Vertigo, ameteli si spatialitate. O multime se intampla in creierul nostru! Re-calibrari ale creierului, energiile noastre masculine si feminine sunt in curs de a fi echilibrate, dar si glanda pineala, hipofiza si glandele hipotalamus sunt activate. De asemenea, e greu a ramane “la pamant”, din cauza energiilor superioare din centrul galactic care intra prin chakra coroanei. De zi cu zi exercitiile de “impamantare” si extinderea cresterii de “radacini” energetice din chakra noastra radacina in Pamant, ar putea fi de mare ajutor.
3. Detoxifiere Intensa. Pe masura ce corpul nostru reuseste sa scape de toxine este posibil sa apara eruptii, caldura, mancarime, senzatie de furnicaturi sau alte senzatii ciudate pe piele. Pielea este cel mai mare organ de eliminare.
4. Detoxifierea poate produce, de asemenea, dureri in solduri, genunchi, muschi si articulatii, dar si tulburari gastro-intestinale, pentru ca organismul incearca sa elibereze rapid tot ce este “toxic” si in neconcordanta, pentru a ajunge la vibratiile mai inalte.
5. Sunete inalte de toate felurile si zumzet in ureche. Acestea iarasi sunt un indiciu pe care il cauzeaza cresterea vibratiilor si accesarea aspectelor multi-dimensionale mai inalte. (senzatii de a nu fi singuri etc.)
6. Sistemul nervos perturbat, atacuri de panica sau atacuri de anxietate.
7. Palpitatii ale inimii. Chakra inimii noastre se deschide, activarea si extinderea campului energetic a acesteia. Inima “pompeaza” mai repede pentru a se adapta noilor energii care vin din centrul galactic si de la Sinele Nostru Mai Inalt. Este posibil sa apara, de asemenea, dificultati de a lua o gura de aer.
8. Dureri de spate. Coloana vertebrala este modificata pentru a gestiona frecventele mai mari si sa se pregateasca pentru cresterea energiei kundalini.
9. Presiune craniana, dureri de cap, gat si dureri de umar. Migrene.
10. Dureri corporale si alte dureri. Structura noastra celulara veche se dizolva si da nastere la structura noastra noua, cea cristalina. Corpul se pregateste sa detina mai multa lumina si o vibratie mai inalta. Dar energia se si poate bloca in corp. astfel apar blocaje eterice. Sunt benefice in acest scop ridicari vibrationale de energie, unele meditatii, exercitii fizice, masaj si bai calde cu lavanda, saruri(himalaya) si bicarbonat de sodiu, sau/si folosirea sarurilor Epsom. De asemenea, Scaldatul In Soare ajuta la arderea de pe blocurile mucoase si eterice, care colecteaza in mod natural intregul nostru sistem, transmuta toate in densitatiile sale de lumina.
11. Retentia de apa. Corpul nostru cristalin necesita mai multa cantitate de clorura de sodiu pentru a “urca” la frecvente mai inalte. De asemenea, sistemul nostru limfatic este afectata din cauza ca detoxifierea are loc intr-un ritm crescut, rapid. Se poate bea mai multa apa si ajuta si excercitiile fizice de tip Yoga (ex.cele 5 rituri tibetane) etc.
12. Somnuri perturbatoare. (Se poate observa ca la multi oameni somnul s-a schimbat intr-un fel sau altul)
13. Oboseala extrema. Corpurile noastre fizice si cele energetice sunt in crestere si expansiune. Acest lucru necesita o cantitate enorma de energie.
14. Simptome asemanatoare gripei.(curgeri de nas, nas infundat, dureri, raguseala, dureri de ochi, stare de febra, dar fara febra sau febra minima, stari de greata etc.)
15. Cresterea apetitului si cresterea in greutate este comuna, deoarece necesita o cantitate uriasa de energie pentru a transforma sistemul nostru. La unii insa se poate observa scaderea greutatii(ardere mai ampla). La acestea ajuta impamantarea, dar si consumul alimentelor care ajuta la impamantare, cele radacinoase si cartofii.(fiecare incepe sa simta ce ii cere corpul, iar corpul acum trebuie ascultat)

S-a observat si unele schimbari in dieta oamenilor de zi cu zi. Unele alimente pe care nu le-am mai folosit revin din “trecut”, pentru a fi dizolvate, altele nu ne mai plac, nu le mai “digeram” sau pur si simplu avem usoare alergii….Sa avem incredere ca corpul nostru stie ce ii este bine in aceasta perioada!

Toate acestea enumerate mai sus, toate simptomele sunt simptome ale ascensiunii si transmutarii numai in cazul in care corpul fizic si mentalul nostru este TOTAL SANATOS din punct de vedere medical, si numai daca analizele medicale si consultatiile la medic nu arata o problema medicala, sau o boala mai grava .
Daca nu suntem intr-o perioada de a manifesta vre-o boala, atunci sunt Simptomele Ascensiunii.
Totusi de retinut ca Toate Bolile sunt defapt ne-concordante la anumite “probleme” si dezechilibre energetice, care se manifesta prin corpul nostru fizic.Ele trebuiesc “lucrate” oricum si energetic pentru a recapata sanatatea.

girl-667936

 

O ASCENSIUNE CU BUCURII! 

Eu nu sunt gândurile, emoţiile, percepţiile senzoriale şi experienţele mele. Eu nu sunt conţinutul vieţii mele. Eu sunt viaţa. Eu sunt spaţiul în care se întâmplă totul. Eu sunt conştiinţa. Eu sunt clipa Acum. Eu sunt.

Echart Tolle

 

psychology-240728